پلمپ نمودن به معنای تعطیل کردن و جلوگیری از فعالیت یک مکان میباشد. فک پلمپ واحدهای صنفی پس از صدور پروانه کسب و یا پس از گذشت یک هفته از تاریخ پلمپ در صورت تشکیل پرونده در اتحادیه و ارائه مدارک مربوط توسط متقاضی به اتحادیه توسط نیروی انتظامی انجام می گردد. فک پلمپ رستورانها و محلهای عرضه کننده مواد غذایی که به علت عدم توجه به مقررات و اصول و موازین بهداشتی تعطیل می شوند پس از اخذ تعهد محضری دائر به التزام به رعایت مقررات بهداشتی ممکن است. شخص با پرداخت بدهی یا انجام کاری که ملزم به آن بوده است می تواند موجبات پلمپ را مرتفع نماید. همچنین در صورتی که مراجع ذیصلاح از فک پلمپ خودداری کنند اشخاص ذینفع می توانند تقاضای فک پلمپ را به طرفیت مراجع ذیربط از دادگاه بنمایند.
مدارک و منضمات مورد نیاز جهت طرح دعوای فک پلمپ
- تصویر مصدق سند مالکیت (اختیاری)
- تصویر مصدق اجاره نامه (اختیاری)
- به همراه داشتن کارت ملی جهت احراز هویت و کارت عابر بانک جهت پرداخت هزینه دادرسی الزامی است.
* در صورت عدم وجود مدارک اختیاری فوق میتوانید یکی از موارد ذیل را ارائه نمایید.
- تحقیق محلی
- ارجاع امر به کارشناس
- معاینه محلی
- شهادت شهود و مطلعین
- درخواست استعلام
- سایر دلایل و مستندات
|